fbpx

Baltojo Kalifornijos šalavijo ryšulėlis “Drakono kraujas”

8,00 

Šis smilkymo ryšulėlis jungia du galingus augalinius ingredientus – baltąjį Kalifornijos šalaviją ir drakono kraują (angl. Dragon’s Blood), sukurdami nepaprastą energijos valymo ir apsaugos priemonę. Baltasis Kalifornijos šalavijas (Salvia apiana) yra vienas populiariausių augalų, naudojamų energetiniam valymui, o drakono kraujas, gaunamas iš įvairių palmių rūšių dervos, yra žinomas dėl savo intensyvių apsauginių ir gydomųjų savybių.

Šis ryšulėlis skirtas tiems, kurie siekia gilesnio energetinio apsivalymo, stipresnės apsaugos ar tiesiog ypatingo aromato. Baltasis šalavijas pasižymi švariu, gaiviu kvapu, o drakono kraujas suteikia sodrų, šiek tiek saldų, žemišką aromatą, sujungdamas du augalus į harmoningą ir stiprų smilkymo mišinį.

Nauda ir savybės:

  • Stiprus energijos valymas: Baltasis šalavijas yra galingas sąjungininkas valant erdvę nuo neigiamos energijos, atstatant harmoniją ir ramybę.
  • Apsauga ir stiprybė: Drakono kraujas suteikia papildomos apsaugos nuo neigiamų energijų ir padidina šalavijo valomąsias savybes.
  • Dvasinis augimas: Šis smilkymo mišinys idealiai tinka meditacijoms, ritualams ir dvasinei praktikai, skatinantis gilų vidinį ryšį ir sąmoningumą.
  • Fizinės ir dvasinės savybės: Drakono kraujas turi natūralių priešuždegiminių ir antibakterinių savybių, o šalavijas valo tiek fizinę, tiek energetinę aplinką.

Svoris ~ 26 – 34 g.

Ilgis ~ 10 – 12 cm.

Naudojimo būdas:
1. Uždekite ryšulėlį žvakės ar degtukų pagalba ir leiskite šiek tiek degti.
2. Užpūskite liepsną, kad ryšulėlis pradėtų smilkti.
3. Pasinaudokite dūmais, kad apvalytumėte erdvę, žmones ar objektus. Galite naudoti ir indą pelenams surinkti.
4. Palaukite, kol ryšulėlis užges arba užgesinkite į smėlio dubenėlį ar indą su pelenais, kol visiškai nustos degti.

Pastaba: Smilkykite atsakingai ir laikykite vaikams bei gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Atkurkite pusiausvyrą ir harmoniją savo aplinkoje su šiuo unikaliu baltojo Kalifornijos šalavijo ir drakono kraujo smilkymo ryšulėliu!

Produkto kodas: Z276 Kategorija: