fbpx

Baltojo Kalifornijos šalavijo ir levandos ryšulėlis

8,00 

Šis smilkymo ryšulėlis, sudarytas iš baltojo Kalifornijos šalavijo (Salvia apiana) ir levandos (Lavandula angustifolia), yra sukurtas tam, kad suteiktų jūsų erdvei ramybę, harmoniją ir gilią energetinę apsaugą. Baltasis šalavijas, vienas iš žinomiausių augalų, naudojamų smilkymo ritualuose, pasižymi stipriomis valančiomis ir apsauginėmis savybėmis, o levanda yra puikiai žinoma dėl savo raminančio ir atpalaiduojančio poveikio.

Šis unikalus ryšulėlis jungia baltojo šalavijo valomąsias savybes su levandos raminančiu aromatu. Degant, ryšulėlis skleidžia gaivius, žolinius šalavijo dūmus, kurie persipina su subtiliu, gėlių levandos kvapu, sukurdami harmoningą ir atpalaiduojančią atmosferą. Šis derinys yra puikus pasirinkimas tiems, kurie siekia gilios ramybės ir dvasinės pusiausvyros savo namuose ar meditacijos erdvėje.

Nauda ir savybės:

  • Energetinis valymas ir apsauga: Baltasis šalavijas yra žinomas dėl savo gebėjimo išvalyti neigiamą energiją ir apsaugoti erdvę, sukurdamas švarią ir pozityvią aplinką.
  • Raminantis ir atpalaiduojantis poveikis: Levanda padeda sumažinti stresą, nerimą ir įtampą, suteikdama ramybės jausmą, todėl puikiai tinka meditacijoms, jogai ar prieš miegą.
  • Aromaterapinis efektas: Natūralus levandos ir šalavijo kvapas gali padėti pagerinti nuotaiką, sumažinti galvos skausmą ir sukurti bendrą gerovės jausmą.
  • Dvasinė pusiausvyra ir aiškumas: Šis smilkymo mišinys padeda atkurti vidinę pusiausvyrą, skatina aiškų mąstymą ir dvasinį augimą.

Svoris ~ 26 – 34 g.

Ilgis ~ 10 – 12 cm.

Naudojimo būdas:
1. Uždekite ryšulėlį žvakės ar degtukų pagalba ir leiskite šiek tiek degti.
2. Užpūskite liepsną, kad ryšulėlis pradėtų smilkti.
3. Pasinaudokite dūmais, kad apvalytumėte erdvę, žmones ar objektus. Galite naudoti ir indą pelenams surinkti.
4. Palaukite, kol ryšulėlis užges arba užgesinkite į smėlio dubenėlį ar indą su pelenais, kol visiškai nustos degti.

Pastaba: Smilkykite atsakingai ir laikykite vaikams bei gyvūnams nepasiekiamoje vietoje.

Pasinerkite į dvasinę ramybę ir pozityvumą su mūsų baltojo Kalifornijos šalavijo ir levandos ryšulėliu smilkymui, sukurdami harmoningą ir atpalaiduojančią aplinką savo namuose!

Produkto kodas: Z384 Kategorija: